Подяка Коломийському навчально-науковому інституту від Коломийської районної організації товариства Червоного Хреста

Науково-педагогічний колектив та студенти Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника нагороджені Подякою Коломийської районної організації товариства Червоного Хреста за 15-річну опіку та допомогу соціально незахищеним та потребуючим жителям міста Коломиї.
Вже впродовж 15 років студенти та викладачі Коломийського навчально-наукового інституту допомагають підопічним Коломийської районної організації Товариства Червоного Хреста України, забезпечуючи їх соціальними пакетами напередодні Різдва та Великодня. Студенти спеціальностей «Середня освіта (українська мова і література)», «Початкова освіта», «Середня освіта (фізична культура)», «Середня освіта (історія)» та «Психологія» Коломийського навчально-наукового інституту вважають, що допомагати нужденним – це обов’язок кожного громадянина України.
«Викладачі та студенти Коломийського навчально-наукового інституту не залишаються осторонь чужих проблем. Ми завжди допомагаємо дітям-сиротам, воїнам АТО, малозабезпеченим сім’ям, підопічним Коломийської районної організації Товариства Червоного Хреста України та й просто тим, хто потрапив у складну життєву ситуацію. Допомогти потребуючим може кожен. Все, що для цього потрібно – це бажання. Щира вдячність усім за небайдужість!» – розповідає директор Інституту Юрій Плекан. «Через добрі справи ми робимо наш світ трішки кращим, добрішим та щасливішим», – каже голова студентської ради Коломийського інституту Марта Кобилянська.